Velg en side

Laborant i fast 100 % stilling samt tilkallingsvikar

17. jun. 2020 | Ledig stilling

På SINTEF Norlab arbeider vi med en rekke analyser for industri og annen virksomhet over hele landet. Vi har stadig økende oppdragsmengde mot mange av våre kunder, og vi søker laborant i 100 % stilling samt tilkallingsvikar til vår avdeling for uorganisk kjemisk analyse i Mo i Rana.

Vi søker en pålitelig, nøyaktig og arbeidsom person som kan stille opp, ofte på kort varsel, for å utføre prøvetaking av inngående og utgående last på kai og i Mo industripark. Arbeidet foregår ofte på ettermiddag- og kveldstid, iblant om natten. I tillegg til prøvetaking vil det også være behov for å kunne analysere prosessprøver. Grundig opplæring vil bli gitt.

Laboranten vil ha de samme oppgavene, men denne stillingen er knyttet til analysetjenester i hovedsak på dagtid, men også skiftgang ved behov.

Begge stillingene krever at du må være selvstendig og kunne definere og planlegge din arbeidsdag i et miljø som ofte kan være hektisk. Det er viktig å være målbevisst og søke løsninger til beste for kundene samtidig som kravet til faglig og profesjonell integritet er ivaretatt.

Det er nødvendig med førerkort kl. B.

På SINTEF Norlab tilbyr vi:

  • Faglige utfordringer i et trivelig og godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • 6 ukers ferie

Vi vil ha din søknad så fort som mulig, senest 26. juni

Søknaden sender du elektronisk til soknad@sintefnorlab.no, eller via post til: SINTEF Norlab, Postboks 611, 8607 Mo i Rana.

Opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til avdelingsleder for Industri og Kjemi,

Linda Heian, tlf.: 995 19 645 eller Per-Øyvind Hanssen, tlf. 995 19 661

Randi Fjellheim