Kurs
SINTEF Norlab har et bredt spekter av kurs innenfor klasseromskurs, webinarer og e-læringskurs.
Kurs
SINTEF Norlab tilbyr klasseromskurs, webinarer og e-læringskurs.
Næringsmiddelhygiene – storkjøkken, catering og restaurant, e-læringskurs
Dårlige hygienerutiner på kjøkkenet kan føre til at sykdomsfrembringende mikroorganismer spres med maten til et stort antall mennesker. Dette kan medføre store konsekvenser både for de berørte og virksomheten.
Webinar om drikkevann
Vi har tidligere arrangert egen «Vanndag», men på grunn av Koronasituasjonen har vi flyttet våre kurs inn i digitale klasserom. Våre fagpersoner inviterer nå sammen med en inspektør fra Mattilsynet til webinar med tema drikkevann.
Næringsmiddelhygiene offshore, e-læringskurs
Matforpleining på offshoreinnretninger kan være sårbart. Dårlige hygienerutiner kan føre til at sykdomsfrembringende mikroorganismer spres med maten til et stort antall av mannskapet, med de konsekvenser dette vil medføre.
Legionella
SINTEF Norlab kan vise til lang erfaring og gode tilbakemeldinger med våre tidligere gjennomførte Legionellakurs.
Drikkevann offshore, e-læringskurs
Vann er vårt viktigste næringsmiddel, og bør være av best mulig kvalitet – også offshore. Derfor har vi laget et kurs med mål om å gi mennesker som har ansvar for drikkevann offshore, eller oppgaver i forbindelse med dette, økt kompetanse og forståelse for å kunne levere godt og sikkert drikkevann.
Anne Kristin Gussiås
Avdelingsingeniør Mat, miljø og veterinærmedisin
Kvalitetsansvarlig mikrobiologi. Mikrobiologiske analyser vann og næringsmidler. Koordinering marked.
Svein Gunnar Drabløs
Avdelingsrådgiver
Rådgiver Miljørettet helsevern. Kurs/rådgivning Næringsmiddelhygiene, HACCP, Internkontroll matindustri.